fbpx

HoPeta Street Band

Ona expansiva de música, energia i bon rotllo.

Espectacle musical d’animació infantil

HoPeta XICS. Brass band amb animació teatralitzada

HoPeta Xics. Brass band, percussió & teatre

HoPeta XICS és l’espectacle musical d’animació infantil que tots els nens i nenes del món mundial i de l’univers i més enllà, estan esperant amb candeletes. HoPeta Street Band ha creat aquest espectacle que combina la coneguda brass band i percussió, amb un espectacle d’animació familiar per a tots els públics.

Música en directe i animació infantil

Amb un fil conductor edutatiu, divertit i dinàmic, HoPeta XICS combina la música en directe amb el teatre i la narració. Un espectacle ideal per a dinamitzar qualsevol tipus de festa on els nens i les nenes en siguin protagonistes, per a fer-los passar una estona inoblidable, plena d’alegria i música.

L’espectacle infantil d’HoPeta XICS també està pensat per ser per a tota la família, amb gags i moments de participació i activitats perquè tothom en gaudeixi. La música segueix el fil conductor de la història, i combina temes coneguts populars i d’altres de moderns i ballables.

El format de l’espectacle està pensat per poder ser adaptat a les necessitats de la festa o l’activitat on sigui contractat. 

Un espectacle per ballar, riure i cantar!

HoPeta Xics espectacle d'animació infantil

Música en directe per a espectacles infantils

Fem esclatar l’eufòria familiar!

❝La llebre i la tortuga❞, del Teatre Nu

Animació i teatre de carrer amb música HoPeta

La família del Teatre Nu ha comptat amb HoPeta Street Band per posar música al seu nou espectacle familiar: la coneguda faula d’Isop ❝La llebre i la tortuga❞.

L’espectacle combina el teatre de carrer amb la música itinerant i en directe, per explicar la popular història més animal de com la confiança sovint pot ser un obstacle, i fer-la viure pels carrers de pobles i ciutats.

Prepareu-vos per reviure la cursa més famosa de la història!

Teaser de l’espectacle: ❝La llebre i la tortuga❞ del Teatre Nu. 

Contacta’ns!

Pregunta’ns sense cap compromís.